WEEKENDRETRAITE IN VERBINDING

Weekendretraite In Verbinding

Voor een gevoel van welzijn en welbevinden is het ervaren van verbinding essentieel.

Wanneer je de verbinding verliest, is de wereld en het leven bedreigend. Je ervaart angst en onrust die doorwerkt in alle aspecten van je leven. Je emotionele en fysieke gezondheid neemt af, je relaties staan onder druk en het lijkt alsof je de hele tijd moet vechten om te bereiken wat je wilt.

Wil je daar verandering in brengen en nieuwe balans vinden? Dan is deze weekendretraite voor jou. Met klank en chi kung is dit een moment om vanuit diepe ontspanning de verbinding te herstellen en een hernieuwde balans en harmonie te ervaren.

Je ontdekt dat wanneer jij in het leven vertrouwt, het leven jou ondersteunt.

“Follow your bliss and doors will open where you never knew they existed”
~ Joseph Campbell ~

Weekend verzorgd door Jeanine van Weert en Wabke Bouman

Jeanine werkt met klank en stem. Het is verrassend hoe krachtig de resonantie van klank helpt om weer bij jezelf te komen.

In haar praktijk begeleidt ze mensen voor wie het leven even niet stroomt. Dat kan zijn in verband met ziekte, een writers block, een onderneming die stagneert et cetera.

Het mooie van klank is dat je eigenlijk weinig hoeft toe te voegen. De klanken doen het werk terwijl je als begeleider je opent voor de informatie welke klanken je nu het beste verder kunnen helpen.

Jeanine werkt onder meer met klankschalen, drums, ratels en gong. Zij heeft bovendien een geschoolde stem waarmee het nog makkelijker wordt om in een staat van diepe ontspanning en overgave te komen. Die staat waarin ons zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd en je hele systeem zich kan bewegen naar een nieuwe balans.

Wabke werkt met name met chi kung en heeft jarenlange ervaring in healing, bewustzijnsontwikkeling en meditatie. Chi Kung (Zhineng Qigong) is een Chinese gezondheidsleer waarin zachte bewegingen gecombineerd worden met inzet van een positieve mindset. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest.

Wanneer je gaat ervaren dat alles energie is, wordt het leven een stuk gemakkelijker. Dan is vanzelf duidelijk wat bijdraagt aan je welzijn en wat niet. En kun je dus ook echt je leven in eigen beheer nemen. Je kunt niet alle omstandigheden in het leven veranderen, maar wel hoe jij ermee om gaat.

De bewegingen en oefening van Chi Kung zijn heel verzorgend, verzachtend en het geeft blijdschap en rust.

Wat deze retraite je geeft:

  • Ontspanning en rust
  • Heldere geest en nieuwe inspiratie
  • Energie gaat weer stromen
  • Opladen van nieuwe energie
  • Ervaring van je verbonden voelen
  • Praktische en eenvoudige oefeningen om op ieder moment van de dag terug te kunnen keren naar een staat van ontspanning en rust
  • Praktische oefeningen voor lichamelijk welbevinden

Praktische informatie

Data: zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2018

Op zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur
En op zondag van 9.30 tot 17.00 uur

Locatie: Samaya, Werkhoven

Jouw bijdrage: 348 euro

Dit is inclusief beide lunches en het avondeten op zaterdag.

Als je wilt, kun je bij Samaya overnachten.

Mail ons